Luleå

Att arbeta under samma varumärke underlättar samarbete mellan bolagen och gör oss båda starkare. Det bäddar för fortsatt expansion och förbättrat kunderbjudande i Luleå såväl som Skellefteå

Mikael Johansson

VD, Ambra Ventilation AB

Ambra får en ny VD

Mikael Johansson ny VD i Ambra Ventilation AB.

Från och med april välkomnar Ambra Ventilation en ny VD. Mikael Johansson tar klivet från ventilationschef till VD för Ambra Ventilation, inkluderat dotterbolaget Ambra Ventilation Nord AB.

Anders Berglund (tidigare VD) finns kvar på bolaget i rollen som platschef för Ambra Ventilation i Skellefteå.

Förändringen har beslutats i samråd mellan Anders Berglund, Mikael Johansson och Ambras styrelse (där Anders och Mikael ingår) med ambitionen att ta tillvara på resurser och nyttja kompetenser på bästa sätt utifrån både ett lokalt och regionalt perspektiv. Mikael Johansson kommer med sin branschkunskap och långa erfarenhet att fortsätta utveckla Ambra både inom Norr- och Västerbotten. Anders Berglund kommer genom sin höga lokalkännedom att öka sitt fokus på Skellefteåmarknaden för att på bästa sätt ta tillvara på rådande affärsmöjligheter och ytterligare stärka Ambras position.

 

Kontaktpersoner:

Ambra Ventilation AB, Mikael Johansson (VD) 070-683 55 80

Ambra Ventilation AB, Anders Berglund (Platschef) 070-523 74 85

 

 

 

Ambra Ventilation

Ambra är Skellefteåregionens största ventilationsföretag verksamt inom ventilationsservice, installationer och industriservice. Sedan 2016 har Ambra även verksamhet i Luleå genom dotterbolaget Ambra Ventilation Nord. Inom koncernen har man 2 st fullgoda smides- och tunnplåtsverkstäder med möjlighet att tillverka kundunika lösningar, från konstruktion till färdig produkt. Ambra har totalt 46 st anställda och har genom åren vuxit och utvecklats tillsammans med stora partner som Boliden Mineral och Skellefteå kommun.

Ambra är ett dotterbolag till investmentbolaget Treac AB i Skellefteå. I företagsgruppen ingår även dotterbolagen Extena AB i Norsjö, Zone Systems i Skellefteå, Digital Signage Solutions i Nacka, samt delägarskap i Skelleftehamns baserade Railcare Group AB.

 

 

Ventilationsinstallationer åt Boliden AITIK

Ambra Ventilation Nord AB har fått förtroendet att utföra ventilationsinstallationer åt Boliden AITIK.

Projekt PSA HVAC, nybyggnation pumpstation och ställverk.

 

Ambra Ventilation Nord flyttar

Vi har flyttat vårt kontor och verkstad till centrala Luleå. Vår besöksadress är numera Ödlegatan 3C. Välkommen att besöka oss.

 

MIKAEL JOHANSSON

VD
Mobil: 070-683 55 80
Epost: mikael.johansson@ambraab.se

ANDREAS ENGMAN

PLATSCHEF
Mobil: 070-346 25 80
Epost: andreas.engman@ambraab.se

Ny faktureringsadress

Fakturor via mail

fakturor.nord@ambraab.se

Fysiska fakturor

Ambra Ventilation Nord AB
C/O Ambra Ventilation AB
Järnvägsleden 88
932 33 Skellefteå

Ambra Ventilation Nord AB